Line UP

21u-22u: Mielski

We starten onze avond met niemand minder dan Mielski! Hij komt voor de eerste keer op Aspirine draaien en hij zal jullie alvast goed opwarmen voor een fantastische avond. Naast Aspirine kan je hem ook kennen van het JC Ten Goudberge. 


22u-23u30: DJ Bigtol

Ondertussen is deze DJ al zeer gekend in groot-Wevelgem en omstreken. We staan dan ook te popelen om onze beentjes los te gooien op zijn beste plaatjes van 22:00 – 23:30


23u30-1u00: Hercules

De headliner van Aspirine ‘24 is niemand minder dan DJ Hercules! Hercules startte zijn DJ-carrière in 2020 en is inmiddels uitgegroeid tot een zeer bekende naam, niet alleen in Kortrijk, maar in heel Vlaanderen. Tijdens zijn set draait hij zijn eigen unieke mash-ups en producties. Hij heeft al gedraaid op bekende locaties zoals “De Vooruit” en op de Gentse feesten Polé Polé. Misschien ken je hem zelfs van TAGMAG of Kortrijk Sinksenmainstage. Wacht niet te lang en koop snel je tickets via: Aspirine 2024 | Chiro Pendoender , want zoals DJ Hercules zelf zegt: “There ain’t no party like a Hercules party!”


1u-2u30: Growzy

Ook Growzy is weer van de partij en zal onze beste dansmoves naar boven halen! Kom jij tussen 1u tot 2u30 je beste dansmoves gooien op de dansvloer samen met Growzy! U kunt hem kennen van uiteraard Aspirine, Dranouter, Balaton sound eockvillage, Werchter… en nog veel meer!


2u30-3u30:Snezzy

DJ Snezzy. een opkomende dj talent uit kortrijk die verschillende plaatjes aan elkaar mixt. je kan hem kennen van: cafe 56 (kortrijk), 2fish bar (torhout), nvdjb (kortrijk) en coulissen (brugge) Op 16 maart komt hij jullie harten veroveren van 02u30 – 03:30. Als je nog geen ticket hebt kan je deze kopen bij de leiding en aspi’s van chiro Pendoender.

Of via website https://shop.chiropendoender.be/aspirine-2024/ .


3u30-5u:Herlie

dj herlie sluit deze fantastische avond af tussen 3u30 – 5u ! Je kan haar kennen vanop nacht van de jeugdbeweging in Kortrijk, operatiekwartier (radio in Kortrijk) …